Egyéb projektek

EGYPERCESEK Online Videó Sorozat

A koronavírus okozta vészhelyzet miatt beláthatatlan ideig elhalasztottuk előadásainkat.

A lehetőségekhez alkalmazkodva folytattuk munkánkat, ,,EGYPERCESEK” címmel sorozatot indítottunk a Facebook oldalunkon. Minden nap a társulat egyik táncosának szólóját tettük közzé.

A zene volt az egyetlen biztos pont bennük (ami hétről-hétre változott), minden mást a körülmények és a kreativitás szülték.

Ha lemaradtatok volna róla, látogassatok el Facebook oldalunkra https://www.facebook.com/dudadance/, ahol a hírfolyamban vagy a videók között, megnézhetitek az összes EGYPERCESEK videóinkat.

 

 

 

 

Flying Bodies workshop és fesztivál sorozat

2014- től minden évben, nemzetközi oktatók részvételével került megrendezésre a Flying Bodies nevet viselő programsorozat, mely a parkour, a cirkusz és a kortárstánc között épít hidat.

Beavató program

2013 óta egy egyedi színházi nevelési programot futtat a Társulat Dráma Rodeó néven, szorosan együttműködve a Nézőművészeti kft.- vel, melyben a projekt elindítása óta több mint 1000 diák találkozott a kortárs tánc, a kortárs színház és a slam poetry világával.

Tánc Világnapi Maraton

A Tánc Világnapi Maraton a Duda Éva Társulat, a Merlin- később pedig az Átrium Filmszínház és a Közép Európa Táncszínház közös projektje volt 2010 és 2013 között. Minden év április 29.-én, egy 24 órás tánc fesztivál megrendezésére került sor, melynek keretén belül a tánc legszélesebb skáláján mozgó kurzusok és a kortárstánc valamennyi formáját magába foglaló előadás csokor várta a tánc iránt lelkesedő közönséget. 2013- ban már 2 nap hosszúra bővült a fesztivál, 29 művész vagy társulat mutatkozott be és több mint 1000 látogatója volt.

Évadnyitó Színházi Korzó 2013

Az évente megrendezett Európai Mobilitási Hét rendezvény keretében megvalósuló fesztivál, az Andrássy út nagy részét társulatok, színházak népesítik be egy napra és előadásokat, interaktív programokat kínálnak. A Duda Éva Társulat a fesztivál szerves része, fontos résztvevője minden évben. A videó a 2013-as részvételünket mutatja be röviden.