Állandó táncórák

 ÁLLANDÓ ÓRAREND

A Társulat által fenntartott Movein Stúdióban, hétköznap esténként, állandó táncórák kapnak helyet. Kezdő és haladó kortárs és modern tánc tanfolyamok, táncterápiával foglalkozó csoportok látogatására van lehetőség szeptembertől júniusig. Óradíj és bérlet fizetésre is van lehetőség minden óra esetében, az árakat és a különböző kedvezményeket az oktatók határozzák meg, a jelentkezés és fizetés is személyesen rajtuk keresztül lehetséges.

Oktatók és óráik

Grecsó Zoltán – Lágy és Dinamikus

Óra leírása: Az órára hangulatára jókedvű közvetlenség jellemző. A test alapos bemelegítése alatt már folyamatosan zajlik a testünk megóvásához fontos alapfogalmak gyakorlati és elméleti elsajátítása. Mindezt olyan “táncos” koreográfiák követik, melyek direkt és indirekt módon is fejlesztik az alapvető koordinációs szabályszerűségek elsajátítását. Ezután könnyed tánccal és alapos nyújtással levezetjük a tanultakat. Az órát olyan mozogni vágyó amatőrök és nem táncosok figyelmébe ajánlom, akiket foglalkoztat az egyszerűség, a normalitás, szeretnek hinni magukban, szeretnék szeretni magukat és másokat.

Elérhetőség: info@grecso.com
Tel: +36307298896
Web: www.grecso.com

Barabás Anita – Kreatív Táncszínház gyerekeknek

Úgy gondolom, hogy a tánc egy önismereti út, emellett pedig az egyik legösszetettebb mozgásforma, sokféleképp fejleszti a testet és a koordinációt. Hatalmas öröm forrás, feltöltődési lehetőség és kikapcsolódás ha közösségben együtt táncolunk.
3-17 éves korig lehet jelentkezni az órákra, a gyerekek korosztályuknak megfelelően tanulnak gimnasztikát, különféle tánc technikákat, akrobatika alapokat és sokat improvizálnak, vannak dráma játékok is.
Bővebb információ és jelentkezés:
Telefon: +36 31 781-7993 (a telefonszám 31-es, nem elírás)

Fotó: Dömölky Dániel

Krausz Emese – Modern tánc

Megszületett a gondolat…elhatároztad…itt vagy. Talán még nem értél oda, ahol lenni szeretnél, de már közelebb vagy hozzá, mint tegnap voltál!
A táncórákon egyszerű, könnyen követhető gyakorlatokkal kezdünk, melyekkel átmozgatjuk ízületeinket, bemelegítjük az izmainkat. Elmerülünk a 20. század tánctechnikáiban. Elsajátítjuk a helyes alaptartást, a lágy súlyáthelyezést, a puha földre érkezést, a talajjal való kapcsolódást, kihasználjuk a lendület erejét. Egyensúlyba kerülünk és kibillenünk.
Változatos zenékre a mozdulatok kapcsolódásának természetes, finom hangolását keressük majd a mozgásban és a táncban, miközben felfedezzük és szélesítjük saját mozgáskultúránkat.
Végül pedig egy pihentető relaxációval és nyújtással zárjuk az alkalmat.
Az órákra bárki jelentkezhet, aki kedvet érez magában.
Ha megtetszik, járhatsz rendszeresen vagy csak alkalmanként is. Nem számít hány éves vagy, vagy van-e előképzettséged, szeretettel várlak!

Elérhetőség: emesekrausz@gmail.com
Tel.: +36204788902

Pongrácz Rita – Nia

Nia óráimon az egyszerű mozdulatokra épített koreográfiák és a szabad
mozgásformák kombinációival merülünk bele 60 percnyi intenzív
örömteliségbe. A Nia módszerének alapját táncművészeti ágak,
harcművészeti ágak, gyógyító mozgásformák, valamint különféle
öngyógyító technikák adják. Ezek izgalmas ötvözetével szinte
észrevétlenül kondicionáljuk az erőnléted, az izomtónusod, az
állóképességed, az egyensúlyérzéked, fejlesztjük az ellazulásra, a
rugalmasságra, az agilitásra, a mobilitásra való képességed. Mindezt
színes zenei aláfestéssel fűszerezve élvezheted. Komplex hatását
abban is megtapasztalod, hogy nemcsak fizikai testképed változik,
hanem érzelmi, mentális és szellemiséged szintjén is formálódsz.
Vágj bele velem ebbe a holisztikus fitneszbe! Az órákon való részvétel
nincs korhoz, nemhez, sem egyéb előfeltételhez kötve!

Elérhetőségek:
www.pongraczrita.hu
www.facebook.com/niaritaval
+36309706006