Nyitott tréningek

Aktuális információk

Aktuális információkat a Nyitott tréningek Facebook csoportjában közlünk az esetleges változásokról: https://www.facebook.com/groups/649971288475189/

Nyitott tréningjeinket az Imre Zoltán Program támogatásával valósítjuk meg.

A Duda Éva Társulat legszembetűnőbb ismertetőjelei a magas szakmai színvonal, a technikailag és előadóilag is kimagasló művészi munka. A Társulattal dolgozó táncosok teljesítőképessége meghatározó, ezért fontosnak tartjuk, hogy művészeink mindig kimagasló teljesítményre legyenek képesek, bővíthessék technikai eszköztárukat, és előadói értelemben is továbbfejlődhessenek. Ennek érdekében folyamatos képzést, professzionális tréningeket biztosítunk számukra, hazai és nemzetközileg is elismert oktatók meghívásával, akik a kortárstánc legaktuálisabb formáit és irányzatait képviselik, ezzel segítve a Társulat művészeit, hogy sokoldalúak, naprakészek maradhassanak.

Célunk, hogy a Társulat erőforrásaival, olyan projekteket működtessünk, ami szélesebb közösségek számára is hasznosak. A szakmai közösség, a kortárs tánc szcéna fejlődéséhez többek között tréningjeink megnyitásával is hozzájárulunk, melyet bármely hivatásos táncművész díjmentesen látogathat. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne tovább fejlődni, formában maradni, testének egészségét megőrizni.

A tréningek minden hétköznap reggel 9h30-10h30- ig tartanak. A stúdióba 15 perccel kezdés előtt lehet érkezni, az öltöző 9h- tól van nyitva.

Helyszín:

1021 Budapest, Jurányi utca 1-3., B épület, 3. emelet, Movein Stúdió
https://goo.gl/maps/EcyhhpG8sq32ZzD89