BÁBEL PREMIER HÉTVÉGE

„Nem tudom szavakba önteni, mennyire büszke és hálás vagyok, mert ez a banda elképesztő energiával és odaadással, nyitott szívvel és lélekkel, kíváncsi alkotói vággyal, lehengerő figyelemmel és érzékenységgel vett részt ebben a különleges munkában. Köszönöm, és szívből gratulálok mindenkinek!” – Duda Éva
Nagyszerűen telt a BÁBEL premier hétvége: a szombati bemutatót másnap egy ráadás előadás követte és legnagyobb örömünkre mindkét estén teltházas közönség előtt.
Köszönettel tartozunk a Nemzeti Táncszínháznak az együttműködésért, és a Budapest Táncfesztiválon való bemutatásért. Továbbá köszönjük a Kristály Színtérnek, hogy szeretettel fogadtak és otthont adtak az utolsó időszak próbáinak!
Végül pedig hálával tartozunk a támogatóinknak, partnereinknek és barátainknak, hogy velünk vannak és hogy velünk ünnepeltek a hétvégén!
Íme az első képek Dömölky Dániel fotográfustól az előadásról és a premier utáni koccintásról!
Táncművészek: Bundschuh Vera, Deák Kristóf, Dr. Lőrinc Katalin, Eleonora Accalai, Gyugos Dominik, Kostas Charalampous, Kovács Mátyás, Kováts Tibor, Pataki Noémi, Szilvási Anna, Temesvári Zsófia, Walter Leon
Zene: Konsiczky Dávid, montázs
Jelmez: Remete Kriszta
Látványtervező: Fügedi Balázs
Fénytervező: Pető József
Kommunikáció: Le Kim Evelin
Koreográfus asszisztens: Csák Beatrix
Produkciós vezető: Vitárius Orsolya
Társulati menedzser: Vodál Anita
Rendező-Koreográfus: Duda Éva

Category: