IDÉN IS RÉSZT VETTÜNK A CSINIBABA TÁNCDALFESZTIVÁLON

IDÉN IS RÉSZT VETTÜNK A CSINIBABA TÁNCDALFESZTIVÁLON
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Katona József Színház társulata idén is megrendezte a Csinibaba táncdalfesztivált a Budapest Parkban. A vendégművészekkel kiegészült produkció Duda Éva koreográfiájával és a társulat táncosainak közreműködésével valósult meg!
Ez a különleges táncdalfesztivál a koncert és a színház fúziójából jött létre – a Csinibaba című film betétdalai, illetve a hatvanas évek táncdalfesztiváljainak örökzöld slágerei adják a műsor alapját.
A Vajdai Vilmos rendezésében, Duda Éva koreográfiájával, Schnabel Zita látványtervei és Giliga Ilka stylist elképzelései alapján megvalósuló élőzenei műsor lényege, hogy a Katona társulata a Parkban is gyakran megforduló vendégénekesekkel kiegészülve hívja életre a hatvanas évek táncdalfesztiváljait egy játékos koncert-show keretein belül. A zenét a Meggyes Ádám vezette, fúvósokkal, vonósokkal, vokalistákkal és ütősökkel kiegészített kísérőzenekar, a Nart Orchestra szolgáltatta.
A produkció fináléjában megidéztük László Péter korabeli pantomim koreográfiáját is, mely Máté Péter: Egyszer véget ér a lázas ifjúság című ikonikus számára készült.
Gratulálunk minden színésznek, zenésznek, táncosnak, alkotónak és közreműködőnek!
Szenzációs volt idén is!!!
Nézd meg a videós összefoglalónkat ITT!

Category: