BÁBEL – BEMUTATÓ MÁJUSBAN

BÁBEL – BEMUTATÓ MÁJUSBAN
Elkezdtük a legújabb kreációnk, a BÁBEL előkészületeit, melyet a Budapest Táncfesztiválon mutatunk be május 11, 12-én a Nemzeti Táncszínházban.
Már alig vártuk, hogy megmutassuk a plakátfotózáson készült első képeket. A fotókat a társulatunkat már 15 éve nyomon kísérő Dömölky Dániel készítette Bundschuh Vera táncművésszel, akit a repertoár előadásaink mellett ősszel A csodálatos mandarin főszerepében láthatott a közönség.
Rövidesen indul a próbafolyamat, és a következő hetekben szeretnénk nektek betekintést nyújtani erről az izgalmas és eseménydús időszakról, amikor az új darabunk megszületik.
A több generációt felvonultató előadásban a Duda Éva Társulat táncművészei mellett hazánk ikonikus táncművésze és pedagógusa, Dr. Lőrinc Katalin is közreműködik, valamint a FRIDA előadásunkban Diegót játszó, Liszt- díjas Kováts Tibor balettművész is részt vesz az előadásban. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen remek csapattal indulunk neki a munkának.
Táncművészek: Bundschuh Vera, Deák Kristóf, Dr. Lőrinc Katalin, Eleonora Accalai, Gyugos Dominik, Kostas Charalampous, Kovács Mátyás, Kováts Tibor, Pataki Noémi, Szilvási Anna, Temesvári Zsófia, Walter Leon
Zene: Konsiczky Dávid, montázs
Jelmez: Remete Kriszta
Látványtervező: Fügedi Balázs
Fénytervező: Pető József
Koreográfus asszisztens: Csák Beatrix
Produkciós vezető: Vitárius Orsolya
Társulati menedzser: Vodál Anita
Rendező-Koreográfus: Duda Éva

Category: