DANCE CLASSES

FIX TIMETABLE

In Movein Studio, every evening during weekdays, we run an ongoing dance school on beginner and intermediate levels. Contemporary dance, modern dance and dance therapy sessions are available from September to June. You can pay for single classes, or buy monthly passes, the prices and discounts are set by the teachers, to apply and to pay please contact them.

Insturcors and classes

Grecsó Zoltán – Lágy és Dinamikus

Óra leírása: Az órára hangulatára jókedvű közvetlenség jellemző. A test alapos bemelegítése alatt már folyamatosan zajlik a testünk megóvásához fontos alapfogalmak gyakorlati és elméleti elsajátítása. Mindezt olyan “táncos” koreográfiák követik, melyek direkt és indirekt módon is fejlesztik az alapvető koordinációs szabályszerűségek elsajátítását. Ezután könnyed tánccal és alapos nyújtással levezetjük a tanultakat. Az órát olyan mozogni vágyó amatőrök és nem táncosok figyelmébe ajánlom, akiket foglalkoztat az egyszerűség, a normalitás, szeretnek hinni magukban, szeretnék szeretni magukat és másokat.

Elérhetőség: info@grecso.com
Tel: +36307298896
Web: www.grecso.com

Barbarics Zsófia – Kortárs zizgés

Óra leírása:  Megérezni a táncot, teret adni a belső hangnak. Zsizsegni és zizegni, elcsendesedni és befelé figyelni. Felfedezni, kísérletezni, jelen lenni, kimozdulni, otthonra lelni…Felfedezni saját mozgásod, közben elsajátítani a technikai alapokat. Kortárs tánc név alatt futnak az alkalmak, kurzusok, amit tartok. Összesítve próbálok minden olyannal foglalkozni, amit hasznosnak találok, így strukturált improvizálunk, sokat vagyunk talajon, akrobatikázunk, partneringezünk, erősítünk és nyújtunk. Érzünk és érzékelünk. A teret, amiben megmozdulunk, a társainkat, aki akár messze áll tőlünk, akár hozzánk ér. A talajt, a látható és láthatatlan információkat a testünkön kívül és azon belül.

Elérhetőség: Tel.: +36 30 601 801 3

 email: zsofibarbarics@gmail.com

Varga Bea – Modern tánc

Óra leírása: Modern tánc óráimon fókuszba kerül a mozgáskultúra szélesítése, a mozdulatok harmonikussá alakítása, az izmok fejlesztése, a koordinációs- és koncentrációs készség-, ritmusérzék, tér- és formalátás fejlesztése a személyiség teljességének igénybevételével.

Cél egy intelligens – tudatosan irányítható, harmonikus, plasztikus – test kialakítása, melyben a test, mint hangszer megmunkálása, kifaragása történik. További cél a helyes testtartás elsajátítása, a testismeret és testtudat mélyítése, a test mozgáslehetőségeinek gazdaságos energiahasználattal történő kiaknázása, valamint a széles és választékos mozgásrepertoár kivitelezése közben a kifejezés egyéni útjainak felfedezése.

Tréningjeim egyfajta fúzióként foglalják össze a 20. században kialakult különböző moderntánc technikák, stílusrendszerek elveit, gondolatait, szempontrendszereit és gyakorlatait. 

Elérhetőség: vargabea.vb@gmail.com
Telefonszám: +36 30 469 8266