Támogatói kampány 2023

Szabad a tánc?
Elindítottuk első nagykövet kampányunkat!

 

A kulturális területet számos pénzügyi megvonás terheli. A független szférában dolgozó hivatásos előadóművészeti szervezetek működési támogatása idén több mint 30%-al csökken. A területen felhasználható egykori TAO (társasági adó, most többlettámogatás) keretösszeg is drasztikusan, 90%-al csökkent a néhány évvel ezelőtti összeghez képest.

 

Ahhoz, hogy hosszú távon biztonságosan tudjunk működni és alkotni, új, innovatív megoldásokat kerestünk, így született meg a nagykövet kampányunk ötlete is.
Április 5. és május 7. között 20 fantasztikus nagykövet kampányol a tánc szabadságáért és társulatunk hosszú távú építkezéséért. A kampány célja a támogatások mellett a kortárstánc népszerűsítése, valamint szervezetünk célközönségének bővítése.

 

A nagykövetek felkérésekor esszenciális szempont volt, hogy hiteles embereket válasszunk. Követeink a legkülönbözőbb területekről érkeznek, azonban egy közös bennük: a kortárstánc és művészetek iránti szeretet és elköteleződés. Büszkék vagyunk arra, hogy 20 csodálatos ember képviseli a társulatot és elhivatottan áll ki a kortárstánc és a művészet ügye mellett!

 

Hosszú távú célunk, hogy egy elkötelezett pártolói kört építsünk ki, akik segítségével szabadon alkothatunk és magas színvonalon közvetíthetjük a hazai kortárs kultúrát.

 

Köszönjük, ha Te is csatlakozol!
Itt tudod támogatni Nagykövet kampányunkat:

Category: