2022 ÉVZÁRÓ

Köszöntünk mindenkit a 2023-as év elején!

Újult erővel és lendülettel kezdünk neki az évnek egy nagyon hajtós és komoly eredményekkel zárult 2022 után. Reméljük idén is sok kalandban lesz részünk és folytatni tudjuk az előző évek sikereit újabb projektettel és turnékkal. Eddig is nagyon sok erőt adott követőink és nézőink jelenléte, bízunk benne, hogy idén sok közös élményünk lesz!

Egy kis összefoglaló a tavalyi évről:

2022-ben szerencsére megnyíltak a lehetőségek és újra sokat utaztunk, főképpen élőzenés, tánc-cirkuszi előadásunkkal, a RAMAZURI-val. Hazai turné állomásaink Győr, Keszthely, Gyula és Kapolcs voltak, ahol az adott város fesztiváljain vettünk részt, külföldi útjaink során pedig Ljubljana, Oradea, Sibenik és Köln városában léptünk fel. Az év kiemelkedő eseménye számunkra egyértelműen New York volt, ahol MIRROR című előadásunkkal szerepeltünk a Live Hungary Festival keretében.

Áprilisban egy új dupla esttel jelentkeztünk a TAVASZI FESZTIVÁLLAL együttműködésben, ahol a Kristály Színtéren Csák Beatrix és Rónai Attila műveit láthatta a közönség. Egy másik budapesti helyszínen később, az Eötvös10-ben MÚZSÁK című előadásunkat játszottuk kizárólag női előadókkal.

Nyár elején a Jurányi házzal közösen egy vadonatúj előadóművészeti fesztivált hívtunk életre, a ZÖME FESZT- et, amely különféle műfajokon keresztül a fenntarthatóságot és a környezettudatosságot helyezte fókuszba. Ugyanezt a tematikat követve forgattunk három rövid táncfilmet fantasztikus művészekkel, amit idén fogunk fesztiváloztatni.

Több speciális rendezvényre is meghívást kaptunk 2022-ben, mi nyitottuk meg az ÁLMOK ÁLMODÓI Kiállítást, felléptünk a MASTERCARD éves díjátadó programján, ősszel az ART MARKET Budapesten táncoltunk és az év végén mi zártuk a PRIMA PRIMISSIMA Díjátadó Gála fináléját.

Mindeközben tavasszal Stuttgartban a Fabian, or going to the dogs, Budapesten pedig a Vígszínházban A Kastély című előadásokat mutatták be Bodó Viktor rendezésében, Duda Éva koreográfiájával.

De itt még nem ért véget, mert decemberben elkészült a FRIDA, az élet múzsája című legújabb nagyszínpadi produkciónk a Nemzeti Táncszínházzal közösen, melynek bizakodva nagy jövőt jósolunk.

Mindezt pedig a szuperszónikus táncosok és a klassz háttérstáb tette lehetővé!!!

Idén leghamarabb február 18-án FRIDA, márc 3-án pedig MIRROR című előadásainkkal találkozhattok Budapesten. Rövidesen jövünk új információkkal!

Kívánunk mindannyiunknak csodás új évet, nagy tervekkel, sok közösségi, tartalmas, együtt töltött idővel!

Category: