ZÖME FESZT

Nyárindító, új fesztivál Budapesten! A Duda Éva Társulat kezdeményezésére 2022. június 10-11-12-én a Jurányi Produkciós Házban megrendezésre került az első összművészeti és közösségi fesztivál, melyben az előadóművészet és környezetvédelem kapcsolódásával létrejövő hazai színház, tánc, gyermek és ifjúsági programok kerültek bemutatásra.  Az egyedülálló zöld eseményen az előadások mellett szakmai beszélgetésekkel, divatbemutatókkal, filmvetítésekkel, irodalommal, slam poetryvel, performanszokkal és gyakorlati workshopokkal vártuk az érdeklődőket, így gazdagítva a budapesti fesztiválpalettát.

Velünk volt többek között Ökoanyu, Janklovics Péter, Vetlényi Alma, a Manócska Társulat, a K2 színház, Szűcs Edit, valamint a Slam Poetry Magyarország is. A ZÖME FESZT keretében első alkalommal valósult meg a Jövő Nézőiért – Zöld Színház Projekt szakmai fóruma is, amelyhez több mint húsz kulturális intézmény csatlakozott.

Napközben gyerekeknek szóló környezetvédelmi témájú előadásokkal, fenntartható kézműves foglalkozásokkal és különféle fejlesztő játékokkal vártuk a családokat, gyerekeket.