Legyél Te is támogató

A Duda Éva Társulatban hiszünk a művészet társadalmat és közéletet befolyásoló erejében. A kultúra szerves része mindannyiunk életének, viszont folyamatos megújulásra, fejlesztésre van szüksége ahhoz, hogy lépést tudjon tartani az emberek rohamosan változó életkörülményeivel, érdeklődésével, problémáival. A folyamatos fejlesztés pedig komoly erőforrásokat kíván, amit nem lehet kizárólag önerőből vagy pályázati forrásokból biztosítani. 

 

Éppen ezért szükségünk van a Ti támogatásotokra is! Ha te is fontosnak tartod, hogy diverz, érzékeny és modern előadóművészeti alkotások szülessenek, ha egyetértesz az általunk képviselt értékekkel, és van lehetőséged anyagi vagy bármilyen más értelemben támogatni minket, akkor a következő dolgokkal tudsz minket lekötelezni:

Vásárolhatsz tőlünk merchandise termékeket, az árukkal működésünket segíted

Biciklipánt

Fényvisszaverő bokapánt, ami egyben láthatóságot kölcsönöz, és védi a nadrágod szárát tekerés közben.

Kulacs

Ne használj te se több műanyag palackot. Magyarország nagy részén kiváló minőségű a csapvíz, stábunk és táncosaink már nagyon rég nem vesznek palackozott vizet.

Táska

A Társulat különböző projektjeihez készült molinókból készült táskáinkat a Müsskin design stúdió tervezte és készítette. Többféle funkcióval, többféle stílusban.

Vehetsz tőlünk éves támogatói bérletet, amivel egy év alatt bármely 1-3-5 előadásunkat nézheted meg

1 előadásra

6.000.-

3 előadásra

15.000.-

5 előadásra

25.000.-

Felajánlhatod nekünk adód 1%-át

Dadu-Art Nonprofit Közhasznú Kft.,

Adószám: 14368398-2-43

Bankszámlaszám: 11705008-29906558-00000000

Részt vehetsz exklúzív támogatói programunkba,

melynek keretében felajánlásod mértékétől függően kapsz kiváltságokat, amellett, hogy nagyon hálásak leszünk:

 

BRONZ támogató

0-50 000 Ft közti felajánlás esetén több személyes társulati ajándékot kapsz tőlünk, online elérést több társulati videofilmhez,
és egy egész évre szóló minden előadásunkra érvényes bérletet, főpróbákra VIP belépőt.

 

EZÜST támogató

50 – 200 000 FT közti felajánlás esetén az előző támogatási kategória minden része ide is vonatkozik, valamint privát belépőt kapsz,
amivel próbát is nézhetsz, előre megbeszélt időpontokban, és több zártkörű eseményre hivatalos leszel, személyes ismerkedés a csapat összes tagjával biztosított.

 

ARANY támogató

200 – 1000 000 közti felajánlás esetén már kiemelt szponzornak számítasz, így amellett, hogy minden előző kategóriában érvényes kiváltságokkal rendelkezel, akár kívánságaid is lehetnek, amit megpróbálunk lehetőségeinkhez mérten teljesíteni.
Emellett biztosítunk egy egyszeri, általad választott zártkörű előadást számodra (családdal, barátokkal, céges programra), melynek időpontját és helyszínét is külön egyeztetjük veled.

Egyéb tárgyi, természetbeni adományt is szívesen fogadunk, ami segítheti a munkánkat, a közösséget.

Ha ilyen jellegű ötleted van, kérünk e-mailben keress minket:
agi@evaduda.net, és evadudainfo@gmail.com

Minden felajánlást a legmagasabb művészi minőséggel igyekszünk meghálálni, feltüntetjük neved támogatóink között a honlapunkon,
Facebookon nyilvánosan köszönetet mondunk egy videóban, melyet csak neked készítünk, és mindig hálásak leszünk.

 

Köszönjük!!!!