Wonderland

Repertoár / WONDERLAND

 

2019

 

Koreográfus: Duda Éva

 

 

éden, eklektika, végletek

 

A társulat tizedik évfordulójára készült előadás minden szempontból különbözik a korábbi művektől. Konkrét színekhez rendelve, öt különálló tételből áll, melyek laza kohézióval kapcsolódnak egymáshoz egy teljes egységet alkotva. Az impresszív látványvilágú előadás a mai társadalmi berendezkedés szélsőségeit hangsúlyozza, tételenként egy-egy krízis jelenséget vizsgál, különféle mozgásvilágok megteremtésével..

Csodaország itt van, benne élünk, itt bármi megtörténhet! Minden azon múlik, hogy épp milyen szemüvegen keresztül nézzük a világot. Engedhetünk a csábításnak és az illúziónak olykor, hogy minden rendben van, mert a világ szép, minden ragyogó körülöttünk és a legjobb helyen élünk a Földön. 

Az előadásban megjelenő szikrázó színek és formák mögött ugyanakkor kétségek bújnak meg. Kérdéses, hogy mennyire valódi a csillogás, hogyan uralkodik el a romlás és a káosz, tudunk-e egymásért tenni, ki tudjuk-e kerülni az általunk előidézett katasztrófákat? Az viszont bizonyos, hogy mindez esszenciális része annak a hátborzongatóan csodálatos világnak, amiben épp létezünk.

 

Előadók:

Gaál Júlia 

Vitárius Orsolya

Rácz Réka

Bacsó Gabriella

Ivanov Gábor 

Lukács Levente 

Taba Benjámin

Csuzi Márton

 

Zenei szerkesztők:

Vajdai Vilmos 

Kunert Péter 

Montage

 

Fénytervező:

Payer Ferenc 

 

Jelmeztervező:

Kiss Júlia 

 

Animáció:

Fancsikai Péter 

 

Koreográfus asszisztens:

Csák Beatrix 

 

Hossz:

60 perc

 

Fotók:

Dömölky Dániel