NEW YORK – JÖVÜNK :)

Elképesztő hír!!! A Nemzeti Táncszínházzal együttműködésben készült MIRROR című előadásunkat meghívták a második alkalommal létrejövő Hungary L!ve Festival-ra, New Yorkba!!! A MIRROR a Társulat műfajilag egyik legtisztább produkciója, kiváló táncosokkal, melyben a színpad akár egy küzdőtér, ahol mindenkinek ki kell vívnia a közösségen belüli szerepét. Vad és áramló koreográfiák, dominanciaharc és erotika keveredik a színpadon, melyet alig várunk, hogy bemutathassunk a tengerentúlon is.
A Hungary L!ve Művészeti Alapítvány másodjára rendez fesztivált, amin színházi előadások, koncertek, workshopok, szakmai beszélgetések, kiállítás és filmvetítés is várja a kint élő magyarokat és a magyar kultúra iránt érdeklődő manhattanieket. Mi már izgatottan várjuk az utazást!!!
Ha a közelben lesztek, akkor nézzetek meg minket helyi idő szerint május 25-én 19:30-kor HERE Arts Centre – ben, ha pedig épp nem jártok arra 🙂 akkor itthon még láthattok minket előtte – az évadban utoljára – május 15-én, vasárnap 19:00-tól a Nemzeti Táncszínházban!!! Ne hagyjátok ki!
A fesztiválról az index.hu is írt cikket, amit itt tudtok elolvasni.

Category: