Füzesi Csongor

Füzesi vagyok Füzesabonyból. Imádok mindenféle sportot gyermekkorom óta, de az E-Sportot se vetem meg. Szeretek kutyát sétáltatni, jókat enni és világot látni a menyasszonyommal.
Budapesten, a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskolában végeztem. Szeretném megemlíteni Horváth Istvánt, aki a mai napig mellettem áll és segít a pályámon, hogy lehetek jobb táncművész, de elsősorban jobb ember. Az iskola befejezését követően a Közép-Európa Táncszínházhoz szerződtem 3 évre. Itt dolgozhattam számos hazai és külföldi alkotóval, mint például Anton Lachkyval vagy Eryk Makohonnal.
Ezt követően egy rövid szabadúszós évad után ismertem meg Duda Évát, akivel már a többedik közös évadunkat töltjük együtt, amit nagyon élvezek.
Jó ide bejönni nap mint nap, mert a produktív munka mellett, jó a hangulat. Óriási a figyelem a csapaton belül és hol húzzuk, hol toljuk egymást előre, de soha nem marad magára senki.
2020-ban Fülöp Viktor Ösztöndíjban részesültem. Ebben az évben sokat tanulhattam, sokféle embertől. Most újra szeretnék nagyobb fókuszt fordítani a tanulásomra, fejlődésemre.

Category: