EXKLUZÍV TÁMOGATÓI GÁLAEST A VÍGSZÍNHÁZBAN

EXKLUZÍV TÁMOGATÓI GÁLAEST A VÍGSZÍNHÁZBAN
November 26-án “SZABAD A TÁNC!” címmel Exkluzív Támogatói Gálaestet szervezünk a Vígszínház nagyszínpadán különleges vendégművészek közreműködésével!
A két felvonásos est megidézi a Társulat eddigi munkásságának legfőbb mérföldköveit, valamint új, izgalmas kollaborációkat hoz létre, ugyanis a tánc mellett a zene és a színház világából érkező ismert előadók színesítik a rendezvényt. A “Szabad a tánc” kampány folytatásaként a gálaműsor szeretné felhívni a figyelmet a független színházi- és táncos szféra financiális kihívásaira, az esemény bevétele a Társulat hosszú távú, fenntarthatóbb működését segíti.
Vendégművszéek:
DÉS LÁSZLÓ, DINYÉS DÁNIEL, FEKETE GIORGIO (Carson Coma), FOLLOWTHEVIOLIN (Farkas Izsák), FÖLDES ESZTER, GUBIK PETRA, KÁLID ARTÚR, KOLONITS KLÁRA, LŐRINC KATALIN, NAGY ERVIN, SENA DAGADUB, SZABÓ-KIMMEL TAMÁS, SZARVAS DÁVID
Nagyon hálásak vagyunk nekik, hogy elfogadták a felkérésünket és támogatják a Társulatunkat és állnak ki a független kultúra mellett!
Találkozunk november 26-án!
Támogatói jegyek ezen a linken elérhetőek: https://vigszinhaz.jegy.hu/program/szabad-a-tanc-a-duda-eva-tarsulat-galaestje-152151/1037424

Category: