Indul a nyári RAMAZURI turné!

Végre itt a nyári turnénk, több nemzetközi és belföldi fesztiválon is részt veszünk a következő hetekben. Találkozhattok velünk az ország különböző pontjain és külföldön is, RAMAZURI című elsöprő sikernek örvendő tánc-cirkuszi előadásunkkal. Köln, Kapolcs, Šibenik, Gyula, Keszthely – a következő másfél hónapban ezekre a helyekre látogatunk. Fővárosi nézőink a TáncParkban – a Nemzeti Táncszínház szabadtéri fesztiválján – a Millenárison csöppenhetnek bele lendületes estünk világába, július 19-én este. 

Büszkék vagyunk arra, hogy két külföldi táncfesztiválra is meghívást kaptunk, a SommerAkademie keretében Kölnben június 17-én, a Šibenski Plesni Festival-on pedig Šibenikben, Horvátországban július 25-én lépünk fel.

A Művészetek Völgyén július 22-én, a Gyulai Várszínházban augusztus 16-án, Keszthelyen pedig a Táncpanoráma keretében, szeptember 10-én találkozhattok velünk.

Közönségünk minden egyes alkalommal a táncszínházi világ új dimenziójában találhatja magát, Farkas Izsák és Szarvas Dávid élőzenei duója garantálja a teljesen egyedi karneváli hangulatot, a látványos és teljesen egyedi koreográfia pedig magával ragad minden érdeklődőt. 

A nyári turnénk összes programja meghatálható a weboldalunkon a Jegyek menüpont alatt.