PRIZMA (ONLINE) – INGYENES

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
29 ápr

PRIZMA (ONLINE) – INGYENES

2021.04.29.

MA VAN A TÁNC VILÁGNAPJA!

Köszöntünk minden táncművészt, alkotót, koreográfust!

Köszöntünk mindenkit, aki műveli, vagy csak kedveli, nézi, élvezi vagy értékeli a tánc bármilyen formáját!

Ebből az alkalomból szeretnénk megosztani veletek legújabb előadásunk felvételét. Április 29-én, egy teljes napig INGYEN elérhetővé tesszük PRIZMA című produkciónkat. Az alábbi linken egész nap nézhettek táncot, más társulatok és alkotók munkáját is megtekinthetitek a TRIP hajó jóvoltából:

PRIZMA című legújabb munkánk központi témája a megfordult világkép. Új szemléletre és új gondolkodásra van szükségünk, hiszen a megszokott életünket átírta a pandémia. A bezártság, a távolságtartás, az óvakodás megváltoztatta mindennapjainkat, de legfőképp a szociális életünket, azaz kapcsolatainkat, viszonyrendszereinket. Másképp üdvözöljük egymást, másképp közeledünk egymáshoz, és ez a saját testünkkel való kapcsolatunkat is megváltoztatja. Sokszor magányosabbak leszünk, befelé fordulunk, életünk automatizmusai, rutin cselekedetei ismétlődnek. Ezek a változások mind-mind remek táptalaját képezik drámai és banális helyzeteknek, és most arra vállalkoztunk, hogy megpróbáljuk ezt színházi értelemben vizsgálni: mozgásba, formákba ölteni félelmeinket és örömforrásainkat is, hogy tánccá varázsoljuk vágyaink, hiányérzetünk, mindennapos tevékenységeink felnagyított momentumait.

 

Táncosok és alkotók:

Bacsó Gabriella, Dudás Gergely, Füzesi Csongor, Gaál Júlia, Ivanov Gábor, Szilvási Anna

Zene: montázs

Jelmez: Mosolygó Anna

Produkciós asszisztens: Csák Beatrix, Vitárius Orsolya

Fotó: Dömölky Dániel

Produkciós vezető: Huszár Ágnes

Fénytervezés, koncepció, rendezés: Duda Éva

 

Támogatók: EMMI, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, NKA, Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata, Summa Artium Kultúratámogató Magánalap, Műhely Alapítvány, Movein Stúdió

EVENT DETAILS

Date: 2021.04.29.
Time: -
Venue: TRIP