(Elmarad!) PRIZMA

Események betöltése
01 dec

(Elmarad!) PRIZMA

december 1. @ 20:00 - 21:00

Több éve tartó együttműködésünk folytatódik 2020-ban a Trip hajón. A Parlamenttel szemben, a Dunán horgonyzó exkluzív előadói helyszín különleges terep különféle rendezvények, happeningek, megmozdulások, ünnepi programok, performanszok és kisebb létszámú táncelőadások bemutatására. Ez az a helyszín, ahol a Tánc Világnapja alkalmából és a Színházak éjszakáján is fellépünk, valamint a Tánckedd elnevezésű programsorozatban részt veszünk.
A jellegéből fakadóan is izgalmas, kísérletezésre is kiváló térben PRIZMA címmel november végén készül csapatunk új bemutatóra, melynek központi témája a megfordult világkép. A pandémia okozta bezártság, a kényszeres távolságtartás, a viszonyaink és kommunikációnk változásai mind remek táptalaja drámai és banális helyzeteknek. A társulat új kreációjának alapját a tavaszi karantén időszak alatt létrehozott EGYPERCESEK videósorozatunk képezi, mely új anyagokkal bővül most ősszel, hogy a táncon és filmen keresztül pillanthassunk be egymás mindennapjaiba, amelyet teljesen felforgatott a világjárvány.
Az előadás november 24-én kerül bemutatásra a Tánckedd sorozat keretében a TRIP hajón.

Táncosok:
Bacsó Gabriella, Dudás Gergely, Gaál Júlia, Ivanov Gábor, Simonka Ádám, Vitárius Orsolya
Zene: montázs
Koreográfus asszisztens és zenei szerkesztő: Csák Beatrix
Videó: Szabó János
Produkciós vezető: Huszár Ágnes
Fénytervezés, Koncepció, Rendezés: Duda Éva

Támogatók: EMMI, NKA, Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata, Summa Artium Kultúratámogató Magánalap, Műhely Alapítvány

EVENT DETAILS

EVENT DETAILS

Date: december 1. @ 20:00 - 21:00
Time: 20:00 - 21:00
Venue: TRIP