Újra szinpadon a Faun és Lunatika, most új szereplőkkel!

Az együttes negyedik évfordulója alkalmából a két első, és egyben két jelentős előadásunk játszuk újra egyedülálló, alkalmi változatban, most novemberben, új szereplőkkel. A Lunatikát a Mu Színházban lehet megtekinteni 12 és 13-án, valóban a premier évfordulójának napjain este 8-tól, a Faun pedig a különleges és intim atmoszférájú Bethlen Téri Színházban lesz igen közelről élvezhető 18-án este 19.30-kor.


A Lunatikába beugró egyik előadó a páratlan és méltán ismert Mészáros Máté, aki hosszas külföldi tartózkodása után most először lép újra hazai színpadra. Természetesen nem kizárólag ezért van most itthon, hiszen már javában folynak az Ismeretlen Királyság próbái, melynek ő a tervezője és alkotója, az új kreációt decemberben mutatjuk be a Mu Színházban, ahol Máté mellett a szlovén Gregor Lustek is koreografál a csapatnak egy másik felvonást.


Egyed Bea – akit a közelmúlt óta Fülöp Viktor Ösztöndíjasként is ünnepelhetünk – egyből kettő szerepet vesz át a társulat repertoárjából. Nem csak a Lunatikába áll be, hanem a Faun női főszerepét is átveszi és kitűnő tehetségével rajzolja újra ezt a különleges, egyedülálló szerepet. Még nincs egy éve, hogy Bea csatlakozott volna hozzánk, de a Virtus óta, az átvett előadásokkal együtt, valamint az új bemutató közeledtével már négy előadásunkban is látható lesz.A Faunban vendégeskedik a társulattal először dolgozó Téri Gáspár is, rögtön egy kiemelkedő szerepben láthatjuk a különleges és ünnepélyes esemény alkalmával. Gáspárt főleg az Artus előadásaiból ismerheti a közönség, kivételes és bátor előadásmódja szuggesztív szinpadi jelenléttel párosul. Beával közös duettjük mindenképpen új színt hoz majd az előadásba.


Az erdei figurák vízben forgó és vadászó ösztönlények egyikeként Csuzi Mártont is új beállóként köszönthetjük a Faunban. Marci szeptember óta van újra itthon, több mint fél éves párizsi ösztöndíját töltötte kint, ahol Art Du Déplacement diplomát szerzett, vagyis hazánkban ő az első aki parkour oktatói diplomával büszkélkedhet.


Bővebb információ a Lunatikáról: itt
Bővebb információ a Faunról: itt