Tánc Világnapi Dance Trip


Április 28. 16:00-24:00 Trip hajó

Közeledik már a Tánc Világnapja, ami ugyan hivatalosan április 29-én lesz, de a Duda Éva Társulat idén előrébb hozta egy nappal!
Április 28-án vasárnap kerül megrendezésre egy izgalmas programsorozat a Trip Hajón, melynek keretében többféle program közül válogathatunk, hiszen lesz improvizációs jam Wondawulf közreműködésével, játékos kortárstáncház kezdőknek és haladóknak, fiataloknak és felnőtteknek, de lesz még fotókiállítás, milonga a teraszon, este önfeledt tánc, azaz party hajnalig.
Ünnepeljük együtt a TÁNCOT!


Részletes program:
16:00-18:00 Milonga a teraszon!
Rövid bemutató a KITango Hungary vezetésével, majd szabad tánc a Parlamenttel szemben, impozáns környezetben, melyhez bárki csatlakozhat, bármiféle tánctudás nélkül.

18:00-19:30 Weekendance? WeCanDance!
Interaktív gyorstalpaló, vagyis bevezetés a tánc, a mozgás világába Kámán Orsi drámapedagógus vezetésével, a nézők és a Duda Éva Társulat táncművészeinek részvételével. Próbáld ki játékos formában, milyen szavak nélkül, mozgással kifejezni magad. Figyelem, nem táncóra!

20:00-21:00 Impro Trip
Improvizációs Jam a Willany Leó Improvizációs Táncszínház és a Duda Éva Társulat táncművészeivel, dj Wondawulf vezényletével.
Táncművészek: Csuzi Márton, Gaál Júlia, Horváth Máté, Ivanov Gábor, Kiss Rebeka, Rácz Réka, Újvári Milán, Vitárius Orsolya

21:00-21:15 Tűzmadarak
A Tűzmadarak tűzshowja a Duna fölött, a panorámát ezúttal a város fényei adják.

21:00-24:00 A Csodafarkas partra száll
Party – dj Wondawulf

A nagyteremben fotókiállítás lesz látható Csányi Krisztina képeiből, aki 2014 óta foglalkozik táncfotózással, főként a Trafó Kortárs Művészetek Háza és a Duda Éva Társulat számára készít képeket. Kriszta korábban antropológiát tanult, munkáiban főként a mozgás megragadhatóságát kutatja.

Házigazdák: Ivanov Gábor és Lukács Levente

Jegyvásárlás