Tavaszi ajánló

no images were found

2009-ben újabb állomáshoz érkezik a Közép-Európa Táncszínház és Duda Éva többéves együttműködése: a koreográfus tavasszal új bemutatóval jelentkezik a KET 20. jubileumi évadjának keretében. A CARNEVAL című táncelőadás új helyszínen, a Merlin Színházban kerül bemutatásra.

Új arcát mutatja az Ismeretlen – Feicht Zoltán hosszútávú külföldi tartózkodása okán (a művész a közelmúltban a Cirque du Soleil társulatához szerződött) 2009 márciusától a Közép-Európa Táncszínház társulatának két fiatal tagja, Palcsó Nóra és Katonka Zoltán táncolja a 2007-ben bemutatott a darabot. A megújult előadás áprilisban debütál a KET-ben, emellett a szegedi Régi Zsinagógába és egy novgorodi fesztiválra is meghívást kapott.

A Budapesti Operettszínházban évek óta nagy sikerrel játszott Rómeó és Júlia meghívást kapott a Bukaresti Ion Dacian Nemzeti Színházba, ahol 2009 tavaszán román nyelven mutatják be a musicalt. Az előadás magyar kreatív stábja már elkezdte a próbákat a kiválogatott színészekkel és táncosokkal, a premier várható időpontja 2009. április 30.

Vélemény, hozzászólás?