Guy Nader workshop: Falling&Rolling

A workshop a Duda Éva Társulat következő bemutatójához kapcsolódik, melyet a spanyol Maria Campos és a libanoni Guy Nader alkotópáros készít majd tavasszal.
A fizikai tánc nemzetközi élvonalába sorolható alkotók munkáit a letisztult, intellektuális és egyben elegáns megfogalmazásmód jellemzi.

Guy Nader: A színházi világon keresztül érkezett a tánc világába, színészként, rendezőként kezdett dolgozni, majd 2009-tól társalkotója Maria Campos koreográfusnak. Munkáit bemutatták többek között Libanonban, Spanyolországban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban és Dél-Koreában. Dolgozott a Maqamat Dance Theatré-val és több művésszel, többek közt: Bebeto Cidra, Iliacan, Oreet Ashrey, Roser López Espinosa, Laida Azkona, Mickael Marsoval. Rezidens művésze a Graner Creation Centre-nek.

Falling&Rolling workshop

Az óra az erőteljes és fizikális földtechnikára épül. Arra használja a tanult mozgásmintákat, hogy légzéssel, sebességgel és energia kibocsátásával aktiváljuk a központ és a végtagok közötti kapcsolatot. A csontszerkezetre koncentrál, ami segít fejleszteni a testi észlelést és tudatosságot, felfedezi a fizika törvényeit. A mozgásanyag főleg floorworkon és az alacsony, valamint guggoló pozíciókon alapul. Keresi, hogyan használja a test súlyát, a rugalmasságot, az erőt, felfedezze annak energia szintjeit.

Előképzettséggel rendelkezők számára.

Részlet egy korábbi workshopból

Részlet Guy Nader aktuális előadásából

Időpont: október 27-31. 10:00-11:30
Ár: Óradíj: 2800Ft, Bérlet: 14.500Ft
Elővételben: Óradíj: 2500Ft, Bérlet 12.500Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges, a regisztráció nélkül érkezőket csak a szabad helyek függvényében tudjuk beengedni.
Regisztráció: info@evaduda.net