Flying Bodies

A Flying Bodies egy többlépcsős, mozgásfejlesztéssel foglalkozó kurzus. A gyakorlati anyag olyan mozgásformák ötvözete, mint parkour, kortárs tánc, akrobatika, gumiasztal, breakdance.
A hangsúly olyan alapképességek fejlesztésén van, mint a kreativitás, alkalmazkodóképesség, térbeli tájékozódó képesség, ritmuskészség. Ezeknek a kvalitásoknak az átvihetősége egyik mozgásformáról a másikra rendkívül fontos. Amikor megtanuljuk használni ezen képességeinket addigi ismeretlen kihívásokban – mint például egy előre szaltóban – azzal együtt azt is megtanuljuk, hogyan érjük el azt a tudatállapotot, amivel hatékonyabban, optimális energia befektetéssel gyakorolhatjuk az új mozgásformákat. A koncepció a kreativitáson és a kísérletezésen alapszik. A legvégső cél az, hogy megtanuljuk, hogyan ürítsük ki elménket, hogyan összepontosítsuk energiáinkat, és hogyan kezeljük a kudarctól való félelmünket.
A Flying Bodies azoknak szól, akik keresik az utat a harmonikus, lehetőségekkel teli mozgáshoz, akik szeretnék megtapasztalni különböző tudatállapotok mozgásra gyakorolt hatását, és akik szeretnék megtanulni, hogyan lehetnek hatékonyak új, számukra ismeretlen mozgásformákban, helyzetekben. Önvizsgálat, a tudatosság gyakorlása, a test felkészítése, az elme erősítése, a félelmek elengedése. A Flying Bodies egy egyedülálló lehetőség a fejlődésre és arra, hogy egyszerűen csak jobbak legyünk.

FLYING BODIES INTENSIVE 2017 – SESSION I.
2017. június 29. – július 1.
Helyszín: Jurányi Ház (Grabó Stúdió / Movein Stúdió)
Tanárok: Tony Thich (ADD), Csuzi Márton (kortárstánc), Benyák András, Téri Gáspár, Bardóczy Ilka (gumis londzs-technika /cirkuszi akrobatika), Bárdos Adrienne (Feldenkrais-technika)

FLYING BODIES INTENSIVE 2017 – SESSION II.
2017. július 3. – július 5.
Helyszín: InSpirál Cirkuszközpont
Tanárok: Tony Thich (ADD), Csuzi Márton (kortárstánc), Ott Olivér (gumiasztal-technika), Németh Károly András ’Charlie’ (NLP)

FLYING BODIES INTENSIVE 2017 – SESSION III.

2017. július 7. – július 9.
Helyszín: InSpirál Cirkuszközpont és a Honvéd Tornacsarnok
Tanárok: Tony Thich (ADD), Csuzi Márton (kortárstánc), Gödrösi Ádám (talaj akrobatika), Szénási Gergely Zoltán ’Sagrado’ (breakdance)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, REGISZTRÁCIÓ: flyingbodies@gmail.com
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. június 11.
KORHATÁR: 16+