FLYING BODIES workshop: parkour-tánc

Augusztus 18-23. Jurányi Inkubátorház

Flying_bodies_workshopAkarat, bátorság, kreativitás!

Tony Thich (yamakasi, Art Du Déplacement Academy) és Csuzi Márton (Duda Éva Társulat, Art DU Déplacement Academy), bemutatják a Flying Bodies nevet viselő 6 napos, intenzív workshopot, ahol a résztvevők belekóstolhatnak a parkour, akrobatika és a kortárstánc és harcművészetek elegyébe.
Hat nap fizikai és szellemi szárnyalás. Kísérlet, ahol az említett mozgásformák találkozása útján, a szellem és a test is szabadabbá válik.
Igazi mozgás, igazi elmozdulás.


A napot Tony Thich kezdi, parkour és akrobatika oktatásával és erőnléti felkészítéssel. Ezután Csuzi Márton a kortárstánc, a szabad mozgás, harcművészetek világában kalauzolja a résztvevőket, különböző koncentrációt, koordinációt fejlesztő gyakorlatokkal egybekötve. Közös ebéd és pihenés után pedig, együtt segítenek egy kreatív, kísérleti foglalkozás útján, megtalálni az említett mozgásformák fúzióját.
Mindezt kiegészítő programok kísérik.
Játékok, vacsora és performansz, közös mulatság.
A hét egy szakmai bemutatóval és záróbulival végződik. A bemutatón, közönség előtt is próbára tesszük a workshop eredményeit. Ez a Flying bodies, ez az ADD, a helyváltoztatás művészete.

Bővebb információ és jelentkezés:

Movein Stúdió