FLESH-dance workshop és válogatás

2012. május 21-június 1. @ MU Színház
1117, Budapest, Kőrösy József utca 17.
Tel.: +36 1 209 4014, +36 1 209 4015
E-mail: szinhaz@mu.hu, Honlap: mu.hu, TÉRKÉP


12 nap
4 oktató
50 óra tánc
1 workshop bemutató
Zene, Tánc, Előadások, Koncert

A 2011/12-es évadban a Duda Éva Társulat külön figyelmet szentel a nyitott workshopok megrendezésére, külföldi és hazai alkotók, oktatók bevonásával. A mostani, évadzáró kurzus az eddigi leghosszabb, és a legváltozatosabb technikák tanulására ad lehetőséget, és a korábbiaktól eltérően egy nyilvános bemutatóval zárul, mely alkalmat teremt a résztvevők számára, hogy élesben is kipróbálhassák a megszerzett tudásuk, a közönség pedig bepillantást kaphasson az oktatók módszereibe és a csapat elért eredményeibe.
A programot úgy állítottuk össze, hogy egy európai színvonalú kurzust mégis megfizethető áron tudjuk biztosítani a résztvevőknek. Kapcsolódj Te is, gyere mozgásba és jelentkezz minél hamarabb, úgy még olcsóbb!
Ismerkedés a stílusokkal, módszerekkel és nem utolsó sorban egymással! Zárjuk együtt a színházi évadot, esténként pedig vár ránk a ’szakmai mulató’ a Mu teraszán!

Oktatók:
Kugler Zsolt (Street dance/Hiphop),
Vass Imre (Partnering inkognitó)
Duda Éva (Repertoár és Kompozíció)
Robeto Olivan (Instinct as a source of movement)

Az estet Barcza Gergely, Sidoo Attila, Herr Attila, Kaszai Lili (Besh o droM Kvartet) koncertjével zárjuk, és fellép a Tűzmadarak zsonglőrcsoport!

A workshopról bővebben itt olvashat.