Lázár Eszter

Lazar_Eszter_2Lazar_Eszter1

Tanulmányaimat a Táncművészeti Főiskola klasszikus balett szakán végeztem, 2006-ban diplomáztam, s el is távolodtam a klasszikus balett világától. Leszerződtem a Pécsi Balett Társulatához, s ott szereztem első szakma nyújtotta tapasztalataimat. Belekerültem egy színházi világba, a Pécsi Nemzeti Színház sokszínű életébe, amit imádtam, szerettem, hogy ennyi féle, s ilyen sokszínű dolgokba nyerhetek betekintést, figyelhettem a színészet merőben más, bár hasonló elhivatottságot igénylő művészetét. Aztán amennyire szerettem, olyannyira vágytam más kihívások felé, elkezdtem fotózni, koreografálni.
Négy év után elhagytam a társulatot, és visszajöttem Budapestre. Szabadúszó táncművészként tevékenykedtem, betekintést nyertem a kortárs magyar táncéletbe. Közben maradt az érdeklődés s a vágy más dolgok iránt is, így idén felvételiztem és felvételt nyertem a Krea Művészeti Iskola tervezőgrafika szakára. A tánc mellett kaptam egy óriási ajándékot az élettől, mely nagyon motiváló számomra.
A Táncművészeti Főiskola Táncpedagógus szakán 2009-ben diplomáztam, jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem színpadi mozgás tanáraként tevékenykedem. 2009 őszétől dolgozom Duda Évával.

Munkái a Társulattal:

Vissza